MAIN ZOMBIE SERVER IP : 77.220.180.161:7777 Map: The Construction

SECOND ZOMBIE SERVER IP : 77.220.180.162:7777

Donate Here


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Would you help me out about this for which i cannot play
27.12.2016, 11:47
Post: #1
Would you help me out about this for which i cannot play
Hey Guys, How are ya'll


Well, i seriously want some help right here. Well, the problem is that, in the main zombie server, i always have ping like 300-500, but in other samp servers, i have ping from 100-200, why's that?

Thanks in advance.


Regards
WeeD_
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
27.12.2016, 21:59 (This post was last modified: 27.12.2016 22:02 by TheOwl.)
Post: #2
RE: Would you help me out about this for which i cannot play
because the server is hosted in russia and it's very far away from your country (india) that means your network need a little bit of time to reach the main host which need 0.5 sec = 500 ms/ping (and if you have a low fps it will help increase the ping up to 800).

try to use vpn (WTFast is good enough for you)

[dF].Chica.
[Image: tumblr_n0qrdz8Vrn1so18vqo1_500.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
28.12.2016, 04:24
Post: #3
RE: Would you help me out about this for which i cannot play
(27.12.2016 21:59)SilentHill Wrote:  because the server is hosted in russia and it's very far away from your country (india) that means your network need a little bit of time to reach the main host which need 0.5 sec = 500 ms/ping (and if you have a low fps it will help increase the ping up to 800).

try to use vpn (WTFast is good enough for you)

Thanks man,thanks a lot,i'll try to use vpn
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04.01.2017, 03:02
Post: #4
RE: Would you help me out about this for which i cannot play
Bro Same its as mine !! But My game playes without any lag. It's the ping given by server to us Tongue So, We dont need to use anything just play with that PING Smile

[Image: 2d7ae7ed.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04.01.2017, 04:45
Post: #5
RE: Would you help me out about this for which i cannot play
(04.01.2017 03:02)SusheeL Wrote:  Bro Same its as mine !! But My game playes without any lag. It's the ping given by server to us Tongue So, We dont need to use anything just play with that PING Smile

Thanks for replying, but i fixed it myself.. My net's speed is 1.10 Mbps, and i opened task manager and saw that my anti-virus is using 1.7 Mbps of my net, so i end task it, and my net's fine always.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04.01.2017, 05:58
Post: #6
RE: Would you help me out about this for which i cannot play
(04.01.2017 04:45)_SkrilleX_ Wrote:  
(04.01.2017 03:02)SusheeL Wrote:  Bro Same its as mine !! But My game playes without any lag. It's the ping given by server to us Tongue So, We dont need to use anything just play with that PING Smile

Thanks for replying, but i fixed it myself.. My net's speed is 1.10 Mbps, and i opened task manager and saw that my anti-virus is using 1.7 Mbps of my net, so i end task it, and my net's fine always.

Good Then Smile

[Image: 2d7ae7ed.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to TopReturn to Content